Софи Маринова е легнала под ножа, за да си разкраси лицето. Ромският

...
Софи Маринова е легнала под ножа, за да си разкраси лицето. Ромският
Коментари Харесай

Софи Маринова се подложи на женска операция

Софи Маринова е легнала под ножа, с цел да си разкраси лицето. Ромският славей се е подложила на " женска интервенция “, призна самата фолкпевица по време на телевизионно присъединяване, само че отхвърли да разкрие детайлности за хирургичната интервенция. Видимо Софка е изпънала бръчките на лицето си и няма нито една дипла на челото и към устните си.

Зрители незабавно регистрираха, че лицето на певицата е толкоз изпънато, че като че ли в и в действителния живот има филтър от инстаграм. Веднага прави усещане, че до момента в който Маринова се пробва да се усмихне или начумери, нищо по лицето й не помръдва, което евентуално е резултат от въпросната процедура.

Въпреки че е на 48 години, Софи има визията на двойно по-младо момиче и поставя в дребния си джоб доста от колежките си, които наподобяват състарени преждевременно. Певицата призна, че до момента в който се е възстановявала от интервенцията е ходела на опера и единствено по този начин е забравяла за болките.

Чалга легендата е част от плана " Мистерия и независимост “ взаимно с маестро Йордан Камджалов и с цел да се приготви за изявата, посещава оперни представления в продължение на месеци. Част от тях съвпаднали с възобновяване от интервенцията. " Като слушах осъществяванията, забравях за всевъзможни болки и нищо не усещах “, откровена е Маринова.

" Заради мега музикалната Софи скачам в гневна борба с всеки, всеки - в името на музиката, на свободата и мистерията. Не ме интересува! Ние отиваме да вършим ОТНОВО история. А Вие, небогати " сътрудници “, отивайте там, където Ви заведе злобата Ви. “ Аз - Йордан Камджалов - поемам тоталния " имиджов риск “. Това обаче не ме интересува. Аз не създавам за злобарите. Създадохме талантлив мотив, който да пропука още повече яловото двуличие. Нека всички небогати души, които от години се чудят къде и по какъв начин да се излагат, като приказват срещу другите, да знаят тъкмо какво мисля за тях, изригна със мощни думи маестрото, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР